Blog

Workshops Μαίου 2022

365EvolutionLab

Workshops Μαίου 2022

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

365EvolutionLab - Μάιος 2022

Τρίτη 03/05/2022,18:00-20:00

WORKSHOP “ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ”

Πόσες φορές έχετε ακούσει εκείνη τη μικρή φωνούλα στο μυαλό σας που σας σταματάει και να σας λέει μη ... δεν μπορείς ... δεν πρέπει ... δε θα τα καταφέρεις; Οι περιοριστικές πεποιθήσεις είναι σκέψεις, οι απόψεις που πιστεύει κάποιος για τον εαυτό του, τους άλλους και το κόσμο και θεωρεί ότι είναι η απόλυτη αλήθεια. Μαζί θα ανακαλύψουμε πως δημιουργούνται και πως μπορούμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να απαλλαγούμε από αυτές.

Κόστος Συμμετοχής: 5 €.Παρακολούθηση  δια ζώσης & μέσω Zoom. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης και σημειώσεις.

 

Τετάρτη 04/05/2022, 18:00-21:00 - Σάββατο 14/05/2022, 11:00-13:00 - Τετάρτη 25/05/2022, 18:00-21:00

WORKSHOP “Be you… UNIQUE

Παρόλο που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι έχουν αυτογνωσία, μόνο το 10-15% των ανθρώπων πληρούν πραγματικά τα κριτήρια
Εσύ; Πόσο καλά νομίζεις ότι ξέρεις τον εαυτό σου; Τι σε ωθεί, τι σε περιορίζει; Ποιες είναι οι αξίες σου και ζεις σύμφωνα με αυτές;
Η αυτογνωσία ονομάστηκε από τη συγγραφέα και γκουρού της ηγεσίας Tasha Eurich των New York Times ως η μετα-δεξιότητα του 21ου αιώνα και εμείς μέσα από αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψουμε πως μπορούμε να μάθουμε τον εαυτό μας, να κατακτήσουμε την αυτογνωσία. Να αποκτήσουμε επίγνωση των σκέψεων, των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς μας και να βιώσουμε τη ζωή μας σε αρμονία με τον εαυτό μας και τους άλλους. Μαζί θα ανακαλύψουμε πόσο μοναδικοί και υπέροχοι είμαστε.

Κόστος Συμμετοχής: 20€. Παρακολούθηση δια ζώσης & μέσω Zoom. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πέμπτη  05/05/2022 ,17:00-18:30 & Πέμπτη  19/05/2022 ,17:00-18:30
WORKSHOP: ΠΑΤΑ PAUSE(ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ – MINDFULNESS)

H 365 Evolution Lab επισκέπτεται το Innovathens - Kόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων & μαζί ανακαλύπτουμε πως να είμαστε παρόν και να βιώνουμε τη μοναδικότητα της κάθε στιγμής. Παρακολούθηση μέσω Ζοοm.

Κόστος Συμμετοχής: 5€. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης και Σημειώσεις σε PDF.

Δευτέρα 09/05/2022, 18:00-20:30
WORKSHOP: BE YOUR OWN PILL ΑΥΤΟΫΠΝΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΆΓΧΟΥΣ

Μαζί με την Χριστίνα Συλλιγάρδου, Ψυχολόγο, Nlp Coach & Υπνοθεραπεύτρια & την Ράνια Κάσδαγλη, NLP & Life Coach & Υπνοθεραπεύτρια μαθαίνουμε για την ύπνωση, την αυτοΰπνωση, τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και πως μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να διαχειριστούμε το άγχος.

- Πόσοι από εσάς θα θέλατε να μπορείτε να έχετε τη μαγική ικανότητα να θεραπεύσετε το εαυτό σας από το άγχος, τις φοβίες;

- Πόσοι νομίζετε ότι την έχετε;

- Τι θα λέγατε αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την ικανότητα;

Κόστος Συμμετοχής: 30 €. Παρακολούθηση δια ζώσης & μέσω Zoom. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 

Πέμπτη 12/05/2022, 18:00-20:00
Εικαστική Θεραπεία (Art Therapy) και τεχνικές αυτοκατανόησης

Η Μαριάντζελα Δεμέναγα Ψυχολόγος,Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια & Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια επισκέπτεται την 365 Evolution Lab με ένα Art Therapy Workshop. Όπως λέει η ρήση: μια εικόνα, ίσον χίλιες λέξεις!  Σε μια εικόνα είναι δυνατό να επικοινωνηθεί άμεσα συμπυκνωμένο νόημα, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό με πολλαπλούς τρόπους που δεν αποκλείονται αμοιβαία. Όμως, δεν καταλαβαίνουμε εικόνες βάση λογικής επεξεργασίας. Αλλά μάλλον, με όλο μας το είναι. Η καλλιτεχνική έκφραση είναι θεμελιώδης για την ανθρώπινη φύση και συνδέεται με αυτό που μας ενώνει όλους ως ανθρώπινα όντα στον πυρήνα μας από την αυγή της ανθρώπινης ιστορίας.  Το ίδιο ισχύει για την ατομική μας ιστορία και εξέλιξη. Εξ αρχής βιώνουμε το περιβάλλον μας με αισθητηριακούς τρόπους και,όπως όλοι γνωρίζουμε, τα μικρά παιδιά δημιουργούν εικόνες πολύ πριν μάθουν να χρησιμοποιούν τη γλώσσα.  Ωστόσο, συχνά ως ενήλικες γινόμαστε περιορισμένοι και επικριτικοί απέναντι στις πρωτόγονες δυνατότητές μας για επικοινωνία και παιχνίδι. Με αυτές θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να αρχίσετε να επανασυνδέεστε. Η συμμετοχή δεν προσθέτει τεχνικές γνώσεις γύρω από τα εικαστικά. Όλοι είμαστε γεννημένοι καλλιτέχνες και όλοι είμαστε ικανοί να δημιουργούμε εικόνες. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί το καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας και να γνωρίσουμε τεχνικές αυτοκατανόησης. Παρακολούθηση Δια ζώσης

Κόστος Συμμετοχής: 40€. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Δευτέρα 16/05/2022 & Τρίτη 17/05/2022
Ομάδες Αυτογνωσίας, Αυταποδοχής και Αυτορρύθμισης

Πρωινή Ομάδα: Έναρξη 16/05/2022 & ώρα 12:30 – 14:00, δια ζώσης. - Ομάδα ηλικιωμένων: Έναρξη 17/05/2022 & ώρα 10:30 – 12:00, δια ζώσης. - Απογευματινή Ομάδα: Έναρξη 17/05/2022 & ώρα 19:30 – 21:00, μέσω zoom. Κάθε ομάδα έχει διάρκεια 3 μηνών (12 συνεδρίες) και απαρτίζεται από 4 - 6 άτομα.

Η Αυτογνωσία, η Αυταποδοχή και η Αυτορρύθμιση είναι τα μεγαλύτερα δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας και η ομαδική θεραπεία ένας από τους πιο άμεσους τρόπους να το πετύχουμε. Μέσα από την ομάδα αλληλεπιδρούμε, μαθαίνουμε, ξαλαφρώνουμε από το συναισθηματικό μας βάρος και εξελισσόμαστε. Πολλές φορές όμως το κόστος για κάτι τέτοιο μπορεί να είναι απαγορευτικό για πολλούς από εμάς. Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία των καιρών και το πόσο καίριο είναι αυτό το ζητούμενο η Evolution Lab σε συνεργασία με τη Λίζα Γαμβρούλη, MSc. Προσωποκεντρική Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και Master NLP Coach προσφέρουν ομαδική θεραπεία χαμηλού κόστους σε ομάδες ανέργων, φοιτητών και συνταξιούχων. Στόχος είναι η επανενεργοποίηση των εσωτερικών πόρων όλων των μελών της ομάδας. Το αποτέλεσμα είναι η ψυχική σύνδεση και μείωση της αίσθησης αποξένωσης, η αυτογνωσία και προσωπική ανάπτυξη, η συναισθηματική αυτορρύθμιση και η βελτίωση της προσωπικής έκφρασης συναισθημάτων και κάλυψης των προσωπικών αναγκών.

Κόστος Συμμετοχής: Ειδική τιμή ανέργων/φοιτητών/συνταξιούχων: 10€/συνεδρία - Γενική τιμή:20€

Τρίτη 17/05/2022,18:00-20:30
WORKSHOP: Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ (5+5+5=3)

To ξέρατε ότι η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κάποιος για εμάς γίνεται μέσα στα πρώτα 7 με 17 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα μας γνωρίσει;
Το 55% της πρώτης εντύπωσης είναι τι φοράτε, πώς συμπεριφέρεστε και πως περνάτε από την πόρτα.
Πόσοι από εσάς έχετε ερωτευθεί, έχετε πάει σε μια δουλειά , σε μια παρέα και δεν μπορέσατε να επικοινωνήσετε όπως θέλατε και δε μπορέσατε να κάνετε αυτό που λέμε μια καλή πρώτη εντύπωση;
Τι είναι αυτό που κάνει πολλούς ανθρώπους να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στην επικοινωνία.

Που κερδίζουν τις εντυπώσεις;
Που εντυπωσιάζουν τους προϊσταμένους τους;
Κερδίζουν την ποιο όμορφη κοπέλα, το ποιο όμορφο αγόρι;
Θα θέλατε να μάθετε όλα τα στοιχεία αυτής της εξίσωσης που κάνει ορισμένους ανθρώπους να κερδίζουν τις εντυπώσεις;
Τι θα λέγατε αν σας έλεγαν ότι  αυτή η εξίσωση δεν είναι για δυνατούς  λύτες, αλλά είναι τόσο εύκολη  που δε θα το πιστεύεται …
Ετοιμαστείτε να λύσουμε μαζί την εξίσωση της πρώτης εντύπωσης και να ανακαλύψουμε πως μπορούμε να γίνουμε μαγνητικοί σε κάθε σχέση μας είτε αυτή είναι ερωτική, φιλική ή επαγγελματική.
Κόστος Συμμετοχής: 30 €.Παρακολούθηση δια ζώσης & μέσω Zoom. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης και σημειώσεις.

Δείτε όλα τα Workshops ΕΔΩ

365evolutionlab

Στην 365 Εvolution Lab μέσα από σύγχρονες επιστημονικές τεχνικές του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού (nlp) και του Coaching ανακαλύπτουμε μαζί σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο, νέες γνώσεις και νέες καλές πρακτικές.

©2020-2023 365evolutionlab. Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 154426603000 | All Rights Reserved. Designed By Gerasimos Tzamarelos.

Search